Familiedag 2019

29/09/2019

Graag nodigen wij u en uw gezin uit voor de familiedag van de WDK die zal doorgaan op zondag 29 september 2019. Dit jaar trekken trekken we onze wandelschoenen en –laarzen aan en bezoeken we Doel, in de polders van het Waasland, en het Het Verdronken Land van Saeftinghe. Dit grote schorrengebied gelegen op de grens van Nederland en België, is het grootste brakwaterschor van Europa.

Programma:

-13u30-14u00: Ontvangst in Doel, afspraak aan het gemeenschapshuis De Doolen (Engelsesteenweg 8).

-14u00-15u30: Geleide wandeling in het dorp Doel met een stop in De Doolen voor een drankje. Er kan ten allen tijde aangepikt worden.

-15u30: Verplaatsing met de wagen naar Emmadorp voor een wandeling in het Verdronken Land van Saeftinghe

-16u00-17u30: Geleide wandeling in het verdronken Land. Hiervoor trekken we onze laarzen aan! We brengen ook een kort bezoek aan het polderMAS museum in het gehucht Ouden Doel, waar we tijd nemen voor een al dan niet geestrijke versnapering. Het PolderMAS museum wil de geschiedenis die zich heeft afgespeeld langs de Linkerscheldeoever bewaren. De naam is een knipoog naar het Poldermuseum in Lillo-Fort en het MAS in Antwerpen.

-17u30: Terugkeer naar Doel voor een avondmaaltijd aan de jachthaven bij de Watersportvereniging De Noord. Bij de avondmaaltijd kan u ter plekke kiezen uit vol au vent en stoofvlees met sla en frietjes à volonté. Hierbij zijn een aperitief (cava of fruitsap), twee consumpties per persoon en koffie en gebak inbegrepen.

Prijs:

  • volwassene: 25 euro
  • kinderen (6 tot 14 jaar): 10 euro
  • kinderen jonger dan 6 jaar: gratis

 

U kan zich inschrijven voor de familiedag via onderstaande link

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd74tcG9hJop_zD_mzbVBd7gsCNblx_elXTfkWiKd8RKOvUUw/viewform

(of via een mailtje aan wasediergeneeskundigekring@gmail.com) én overschrijving van het inschrijvingsbedrag op het rekeningnummer van de WDK: BE 79 4494 6127 9133.

Tijdstip

Datum: 29/09/2019

Locatie

gemeenschapshuis De Doolen

Warning: Illegal string offset 'address' in /data/sites/web/dierenartsenkringenbe/wordpress/wp-content/themes/dierenartsen/single-activities.php on line 58

Notice: Uninitialized string offset: 0 in /data/sites/web/dierenartsenkringenbe/wordpress/wp-content/themes/dierenartsen/single-activities.php on line 58

Gemeenschapshuis De Doolen

Engelsesteenweg 8

Doel